á Laheij's agenda

25-11-2020

Follow Up Festival - Rijkswaterstaat

Follow Up Festival - Rijkswaterstaat

' Geef veerkracht aan de bodem' . 

19-11-2020

Woningmarktsymposium 2020 - GEANNULEERD ivm COVID-19

Woningmarktsymposium  2020 - GEANNULEERD ivm COVID-19

Het CBS, het Kadaster en het ministerie van BZK organiseren voor de tweede maal het woningmarktsymposium waar 140 professionals bij elkaar komen om de praten over de uitdagingen op de woningmarkt en welke data nodig en beschikbaar is om de woningtransformatie te stimuleren.

09-11-2020

Leiden Bio Science Symposium - GEANNULEERD ivm Covid-19

Leiden Bio Science Symposium - GEANNULEERD ivm Covid-19

Het LUMC, Janssen Campus Nederland en Galapagos organiseren in samenwerking met het Leiden Bio Science Park het eerste Leiden Bio Science Congress.   Het Leiden Bio Science Park wordt gevormd door een grote variëteit aan onderzoeks- en onderwijsinstellingen en bedrijven die zich richten op gezondheid.

Het Leiden Bio Science Park is bovendien een integraal onderdeel van het landschap van onderwijs, bedrijven en wetenschap in de provincie Zuid-Holland. Optimale samenwerking tussen al deze partijen onderling, maar ook met beleidsmakers zoals het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport en Economische Zaken & Klimaat, bevordert een aantrekkelijk innovatieklimaat.

Tijdens het Leiden Bio Science Congress worden al deze partijen bij elkaar gebracht en komen de volgende vragen aan bod;

- Hoe kunnen we de samenwerking tussen de relevante partijen binnen en buiten het Leiden Bio Science Park verbeteren

- Hoe kunnen we samenwerken om talent ontwikkeling en werkgelegenheid te stimuleren en faciliteren?

 

05-11-2020

Publieksdebat: Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen

Publieksdebat: Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen

Medicijnen en vaccins staan meer in de belangstelling dan ooit. Daarom organiseert de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen in november een publieksdebat over infectieziekten, zoals COVID-19.

02-11-2020

Symposium Forensische Zorg - online

Symposium Forensische Zorg - online

 

Forensische zorg is geestelijke gezondheidszorg, verslavingszorg en verstandelijk gehandicaptenzorg dat onderdeel is van een (voorwaardelijke) straf of maatregel. Forensische zorg wordt meestal door de rechter opgelegd als onderdeel van een straf en/of maatregel aan iemand met een psychisch/psychiatrische stoornis of verstandelijke beperking die een strafbaar feit heeft gepleegd. Forensische zorg beweegt zich op het snijvlak van twee werelden. Die van het strafrecht en die van de zorg.

Het doel van forensische zorg is het voorkomen van recidive. Dat wil zeggen dat men de kans dat iemand na forensische zorg opnieuw een strafbare handeling pleegt wil verkleinen. Dit wordt gedaan door patiënten te behandelen en begeleiden zodat zij weer kunnen functioneren in de maatschappij. Klik hier voor de online uitzending

 

29-10-2020

Lanceringswebinar Remsima van Celltrion

Lanceringswebinar Remsima van  Celltrion

Lanceringswebinar Remsima voor de indicaties IBD van Celltrion.

 

19-10-2020

DRIVE 2020

DRIVE 2020 Ook dit jaar weer organiseert CLICKNL samen met 4TU research centre Design United het Design Research & Innovation Festival DRIVE. Dit jaar gebeurt dat anders dan anders: ze gaan online! Tijdens de Dutch Design Week 2020, van maandag 19 tot en met vrijdag 23 oktober, zal CLICKNL elke dag een twee uur durend programma neerzetten. Elke sessie heeft daarbij z’n eigen thema, zoals Gezondheid, Veiligheid, of Duurzaamheid. Vanuit de Effenaar in Eindhoven tonen we jullie elke dag state-of-the-art projecten op het gebied van creatieve industrie, kennis en innovatie. En jullie, als online publiek, kunnen actief deelnemen aan deze sessies! Stel je vragen en maak kennis met de sprekers en andere deelnemers. DRIVE is een Engelstalig festival.
02-10-2020

De psychologische vervolgopleidingen FGzPt

De psychologische vervolgopleidingen FGzPt

In opdracht van de Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten is Anouschka op 2 oktober de dagvooriztter op het hybride event over de psychologische vervolgopleidingen in het Muntgebouw in Utrecht. 

01-10-2020

Jaarcongres Nederlandse Vereniging Farmaceutische Geneeskunde NVFG

Jaarcongres Nederlandse Vereniging Farmaceutische Geneeskunde NVFG

Op donderdag 1 oktober 2020 staat het Jaarcongres van de NVFG op de agenda. Dit jaar is het congres live te volgen via een livestream. Het thema van het Jaarcongres sluit aan op hetgeen wat ons allemaal heeft beziggehouden dit jaar, namelijk COVID-19. “COVID-19: waar liepen we tegenaan en wat hebben we geleerd”. Met onder andere Hanneke Schuitemaker, vicepresident bij Janssen Pharmaceuticals over de ontwikkeling van een COVID-19 vaccin.  Anouschka is de onlinehoste en dagvoorzitter. Naast de live streaming, zal er de mogelijkheid bestaan om de sessies achteraf te bekijken op de website van het NVFG.

30-09-2020

5 jaar GOR RIJK - jubileum uitzending

5 jaar GOR RIJK - jubileum uitzending

GOR-Rijk bestaat 5 jaar en dat wordt gevierd in een feestelijke jubileum uitzending in de studio's van Beeld en Geluid in Den Haag, met onder andere Maarten Schurink.

page loading