Coaching & training

Coaching à Laheij

Mensen die stevig in hun carrière zitten, goed functionerende professionals, met een behoefte om te zien waar hun patronen vandaan komen kloppen bij mij aan. Hun vraag heeft vaak te maken met ergens voor durven staan en serieus genomen worden. Het gaat om het vinden van je eigen kracht, én om die ook te laten shinen. Zodat je congruent raakt met de positie waar je in zit en met wie je werkelijk bent. Bij mij leer je ook geen trucjes. We kijken naar waar je vandaan komt, waar je naartoe wilt en hoe kunt je zijn waar je nu bent met alles wat je in hebt.

 

Ik werk met de Transactionele Analyse,  Dit is een persoonlijk ontwikkel- én een communicatiemodel. Het kan zowel structureel als functioneel worden ingezet. Mijn sessies zijn heel erg ervaringsgericht. Vrij snel gaan we bewegen. Je draagt zelf situaties aan en samen we kijken we naar wat je toen deed, en met welke intentie. Ik zet het in bij zowel individuele- en teamontwikkeltrajecten. Het gaat namelijk altijd over de interactie met de ander. Ook ben ik NLP practioner en werk ik met een Systemische bril

 

 

Het traject

De coaching vindt plaats volgens het principe van personal coaching, bestaande uit individuele sessies van 1¼ uur. Een persoonlijk coachingtraject bestaat, afhankelijk van de vraag, uit 3 tot 8 sessies. Voor mensen woonachtig buiten Den Haag of in het buitenland, bestaat de mogelijkheid telefonisch gecoacht te worden. Ook werk ik vanuit diverse coachhuizen in Nederland

"Samen met Anouschka gooi je je slechte eigenschappen in de prullenmand. Daar heb je dus geen last meer van. En met alle goede eigenschappen die overblijven heb je in je werk ineens… veel meer mogelijkheden!"

Coachee Agnes

Bright, dedicated and skilled, mrs Laheij garners my unequivocal recommendation. She is ready and fully prepared to assume the duties of Project Management Trainer and Personal Coach.

Reinier van Heel, Project Manager, Oxbow Coal B.V.