Gespreksleiding

Laheij fietst voor meisjesrechten Cycle4Girls

Op 20 maart 2016 vertrek ik samen met Plan Nederland naar Vietnam om 300 km te fietsen voor meisjesrechten. Wil je hier meer over weten, meisjesrechten SPONSOREN of mij volgen? Klik dan hier.

Interview Laheij in QM, vakblad voor de meeting professional

Gespreksleiding à Laheij

Sinds 2007 staat ik met veel plezier op uiteenlopende podia. Ik ben inzetbaar als gespreksleider, dagvoorzitter, interviewer en moderator. Dankzij mijn achtergrond als politicoloog en psycholoog weet ik journalistieke scherpte te combineren met een hoge mate van human interest. Ook ben ik als geen ander in staat energie te brengen en de zaal in beweging te krijgen. Ik stimuleer en confronteer. Hierdoor creëer ik de noodzakelijke verbindingen tussen de inhoudelijke thema’s, de sprekers en het publiek. In 2013 behoorde ik tot de laatste 4 finalisten voor de eervolle titel Dagvoorzitter van het Jaar.

Mijn inlevingsvermogen, overtuigingskracht én kritische betrokkenheid bij de inhoud, hebben ertoe geleid dat ik mij hebben weten te ontpoppen tot een veelgevraagde gespreksleider.

Ik werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers in zowel de profit als non profit sector. Of het nu de Nederlandse of Engelse taal betreft: in beide talen maak ik ieder congres of debat tot een succes.  Wilt u weten wat voor soort bijeenkomsten ik heb geleid, klik dan hier. Bekijk ook mijn filmpje onder aan de pagina én op You Tube.

Werkwijze à Laheij : Meetingdesign

Kenmerkend voor Anouschka is haar grote betrokkenheid bij het hele proces. En dat begint  bij de voorbereiding van een congres of debat. Anouschka denkt graag met de opdrachtgever mee over de inrichting van de bijeenkomst. Door haar snelle creatieve geest én door de grote ervaring met life events beschikt ze over een grote toolkit van interactieve werkvormen die ingezet kunnen worden. Haar gedegen inhoudelijke voorbereiding, onbevangenheid, kritische vraagstelling en flair zorgen er daarnaast voor dat Anouschka de verbinding weet te leggen tussen de doelstelling van de opdrachtgever, de sprekers en de genodigden. “En dat doe ik allemaal op zijn (à) Laheijs: overtuigend, met flair en met persoonlijke aandacht!"

"Mede dankzij Anouschka hebben wij een fantastisch event gehad. Zij fungeert als brug tussen opdrachtgever en publiek en zorgt er continu voor dat de boodschap goed bij het publiek terecht komt. Anouschka is een echte aanrader!"

Flora Wong, Google Enterprise

Maatschappelijk betrokken à Laheij

Elke jaar werkt á Laheij ook belangeloos als gespreksleider, trainer en eventdesigner voor diverse organisaties. Van studentenverenigingen tot lokale burgerinitiatieven. En van filmfestivals over mensenrechten tot het opleiden van moderatoren voor het IDFA. Als tegenprestatie vraagt á Laheij een donatie voor Mama Cash, het eerste internationale vrouwenfonds in de wereld. Tegenwoordig financiert en steunt Mama Cash vrouwenrechteninitiatieven over de hele wereld die verschillende vormen van onrechtvaardigheid aan de kaak stellen. Hun werk gaat uit van het principe dat sociale verandering begint bij gendergelijkheid en respect voor de mensenrechten van iedereen. 

Ontwikkeling á Laheij

Via Goededagvoorzitters.nl , dé vakvereniging van professionele dagvoorzitters, blijft Anouschka werken aan haar eigen professionaliteit en ontwikkeling.

Ook is Laheij te boeken via Talenkitchen.nl, het boekingsbureau voor vooraanstaande namen uit de media en journalistiek,  Speakers Academy, een van het grootste sprekersplatfora van Nederland en Quality Bookings. 

 

 

page loading