á Laheij becommentarieerd

36 berichten, 4 pagina's 
19-02-2007
Geplaatst door: Culturalis

Community art

Op 13-2-07 heb je voor Culturalis een bijeenkomst geleid over community art in de Schilderswijk. Je deed dit met een open houding en professionele aanpak. Mede daardoor wist je het, zeer diverse, publiek tot actieve participatie te bewegen; precies datgene wat we van je gevraagd hadden. Je hebt daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan deze zeer geslaagde bijeenkomst.
Stichting Culturalis

30-01-2007
Geplaatst door: Corien Pels Rijcken

Congres 25 januari 2007

Anouschka Laheij is succesvol gespreksleider geweest voor het VNG-congres Gemeentelijke Dienstverlening op 25 januari 2007. Zij heeft vanaf het begin actief meegedacht over de opzet. Opvallend waren haar creativiteit bij het ontwikkelen van afwisselende werkvormen en haar kennis van zaken over de gemeentelijke wereld. Zij heeft zich zeer terdege voorbereid en op de dag zelf alles in goede banen geleid.
Corien Pels Rijcken
Projectleider VNG-Congres Gemeentelijke Dienstverlening

20-04-2006
Geplaatst door: Stichting Stedenband

Hard/t voor IS

Hard/t voor IS
op 23 februari werd in Den Haag het Hard/t voor IS - debat georganiseerd over internationale samenwerking waarbij politici, maatschappelijke organisaties en particulieren aanwezig waren. Dankzij je inspirerende en kritische interview werden de stedenbanden van Den Haag op een krachtige wijze gepresenteerd. Deze presentatie heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de discussie over de rol van de stedenbanden in internationale samenwerking. We danken je hartelijk voor je inzet en prestatie.
Met vriendelijke groet,
Diana Grudzinska

28-03-2006
Geplaatst door: Sylvia van Valen

Rhythm & Rhymes

Op zaterdag 4 maart 2006 presenteerde Anouschka Laheij op een van de zes podia tijdens een nieuwe festival van literatuur en muziek in de Centrale Bibliotheek van Den Haag: The Hague Rhythm & Rhymes. Levendig, onderhoudend en stralend zo zou ik het optreden van Anouschka willen omschrijven! Echt iemand om aan te denken als je een presentator/interviewer zoekt.

26-03-2006
Geplaatst door: Stichting Invulling

Hard/t voor IS

Beste Anouschka,
op 23 februari heb je een goede presentatie van de stedenbanden weten neer te zetten tegenover de aanwezige raadsleden. Hierdoor heb je de stedenbanddiscussie binnen de politiek weer een inspirerende draai weten te geven. Hiervoor onze dank.
Met vriendelijke groet,
Cathelijne Kamp

13-03-2006
Geplaatst door: Hans-Robert Schwalba

Dagvoorzitterschap Studiedag

Eind 2005 organiseerden wij voor de (gemeentelijke) overheid in Eindhoven een studiedag “Digitaal vacaturemanagement en arbeidsmarktcommunicatie”. Omdat het een landelijke activiteit betrof werd samenwerking gezocht met het A+O-fonds Gemeenten, waarvan Anouschka Laheij onze contactpersoon werd.
Dat wij voor de studiedag haar als dagvoorzitter vroegen, was misschien wel voor haar een verrassing,
maar voor ons was het dat niet.
Zij voldeed in alle opzichten aan het profiel dat wij in ons hoofd hadden: jong, enthousiast en terzake deskundig.
Dat zij op de dag zelf het dagvoorzitterschap ook nog heel plezierig en en relaxed vorm gaf is voor alle deelnemers en sprekers geweldig geweest. Een betere hadden wij voor de studiedag niet kunnen hebben.
Mochten wij nogmaals zo’n studiedag organiseren dan vragen wij haar direct opnieuw.

Hans-Robert Schwalbach
senior p&o-adviseur
gemeente Eindhoven