á Laheij becommentarieerd

36 berichten, 4 pagina's 
15-03-2010
Geplaatst door: Isolde Verburgt van JSO

congres: Op de rand van de toekomst: aanpak risico

Anouschka is een enthousiast en sprankelende dagvoorzitter met een leuke uitstraling! Ze is betrokken, heeft kennis van zaken en weet het debat op een frisse manier te leiden. Ik heb veel enthousiaste reacties op haar 'optreden' gekregen.

13-01-2010
Geplaatst door: P Verburg

Zonnebloem krijgt impuls van Laheij

Sinds enkele jaren is Anouschka Laheij voorzitter van de Zonnebloem regio Den Haag. Veel praten, coachen en coordineren. Leiding geven zonder macht. Dat vraagt om een creatief en geloofwaardig optreden. Met charmant ondernemerschap en warme communicatie. Dat is waar Laheij goed in is. Zij doet dit nu al meerdere jaren met verve ! Een natuurtalent. En een groot plezier om mee te werken. Een prachtige impuls voor de Zonnebloem !

19-05-2009
Geplaatst door: Björn van Roozendaal

COC EU lijsttrekkersdebat

Op 17 mei 2009 zat Anouschka het lijsttrekkersdebat van COC Nederland voor de Europese Verkiezingen voor. Anouschka heeft een paneldiscussie met acht kandidaat-Europarlementariërs zeer professioneel geleid. Op een scherpe maar vriendelijke manier zorgde Anouschka er voor dat de contrasten tussen de standpunten van de verschillende partijen duidelijk werden.

Anouschka betrokken op een prettige manier mensen uit het publiek bij de discussie. Op haar optreden hebben wij veel positieve reacties mogen ontvangen.

02-01-2009
Geplaatst door: Olaf MacDaniel

Nationale Onderwijs Congres 2008

Beste Anouschka,
Graag spreek ik mijn waardering uit voor de wijze waarop je in de discussies tijdens het SBO onderwijscongres (november 2008) als dagvoorzitter geen genoegen nam met de gebruikelijke verklaring van de matige staat van ons onderwijs: de politiek, de overheid, het tekort aan geld en de leraar die zo onderdrukt wordt door het management. Allemaal niet geheel onwaar, maar natuurlijk helemaal niet de kern van de zaak. Je dwong de sprekers en discussianten op prettige wijze kleur te bekennen; er was voor hen geen ontkomen aan! Je voorzitterschap was daarmee bekwaam, aangenaam en resultaatsvol!
Olaf McDaniel, Managing Partner bij CBE Consultants

22-12-2008
Geplaatst door: Piet Beerens

Jubuleumconcert Brassband Rijnmond

Het jubileum concert van Brassband Rijnmond in oktober 2008, met een gastoptreden van NEOS Brass, werd gepresenteerd door Anouschka. Het concert dat muzikaal een succes was werd op levendige en inspirerende wijze gepresenteerd. Anouschka gaf er blijk van dat ze zich had verdiept in de achtergrond van de uitgevoerde werken en speelde op een vakkundige en spontane wijze in op publiek, solisten en orkest. We waren hier bijzonder blij mee.

10-12-2008
Geplaatst door: Marielle van den Broek

Nationaal Onderwijs Congres

Op 19 & 20 november 2008 heeft Anouschka Laheij het Nationaal Onderwijs Congres voorgezeten. Vanaf het begin traject is Anouschka zeer betrokken geweest bij de ontwikkelingen. Tijdens het congres zelf zijn haar kwaliteiten als gespreksleider sterk naar voren gekomen. Ze heeft diverse debatten professioneel aangestuurd en daarnaast wist Anouschka goede verbindingen te leggen tussen de diverse sprekers en lezingen in het plenaire programma. De evaluaties onder de ruim 250 bezoekers van het congres lieten ook duidelijk zien dat Anouschka goed gewaardeerd wordt als dagvoorzitter/gespreksleider.
Mariëlle van den Broek, Congresmanager Nationaal Onderwijs Congres,
Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid.

19-02-2007
Geplaatst door: Culturalis

Community art

Op 13-2-07 heb je voor Culturalis een bijeenkomst geleid over community art in de Schilderswijk. Je deed dit met een open houding en professionele aanpak. Mede daardoor wist je het, zeer diverse, publiek tot actieve participatie te bewegen; precies datgene wat we van je gevraagd hadden. Je hebt daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan deze zeer geslaagde bijeenkomst.
Stichting Culturalis

30-01-2007
Geplaatst door: Corien Pels Rijcken

Congres 25 januari 2007

Anouschka Laheij is succesvol gespreksleider geweest voor het VNG-congres Gemeentelijke Dienstverlening op 25 januari 2007. Zij heeft vanaf het begin actief meegedacht over de opzet. Opvallend waren haar creativiteit bij het ontwikkelen van afwisselende werkvormen en haar kennis van zaken over de gemeentelijke wereld. Zij heeft zich zeer terdege voorbereid en op de dag zelf alles in goede banen geleid.
Corien Pels Rijcken
Projectleider VNG-Congres Gemeentelijke Dienstverlening

20-04-2006
Geplaatst door: Stichting Stedenband

Hard/t voor IS

Hard/t voor IS
op 23 februari werd in Den Haag het Hard/t voor IS - debat georganiseerd over internationale samenwerking waarbij politici, maatschappelijke organisaties en particulieren aanwezig waren. Dankzij je inspirerende en kritische interview werden de stedenbanden van Den Haag op een krachtige wijze gepresenteerd. Deze presentatie heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de discussie over de rol van de stedenbanden in internationale samenwerking. We danken je hartelijk voor je inzet en prestatie.
Met vriendelijke groet,
Diana Grudzinska

28-03-2006
Geplaatst door: Sylvia van Valen

Rhythm & Rhymes

Op zaterdag 4 maart 2006 presenteerde Anouschka Laheij op een van de zes podia tijdens een nieuwe festival van literatuur en muziek in de Centrale Bibliotheek van Den Haag: The Hague Rhythm & Rhymes. Levendig, onderhoudend en stralend zo zou ik het optreden van Anouschka willen omschrijven! Echt iemand om aan te denken als je een presentator/interviewer zoekt.