á Laheij becommentarieerd

36 berichten, 4 pagina's 
20-06-2010
Geplaatst door: Vera Bergkamp

COC Roze Lijsttrekkersdebat

Op 29 mei 2010 was Anouschka gespreksleider van het roze lijsttrekkersdebat van COC Nederland voor de Tweede Kamerverkiezingen. Anouschka heeft het debat met o.a. Job Cohen, Femke Halsema, Alexander Pechtold en Rita Verdonk zeer professioneel geleid. Zij maakte duidelijk waar de verschillen in standpunten zatten tussen de politieke partijen. En dat was soms best lastig bij deze kopstukken. Ze vroeg goed door op het juiste moment. Op haar optreden hebben wij veel positieve reacties mogen ontvangen.

03-06-2010
Geplaatst door: Hanneke Hoorneman

Anouschka heeft haar kwaliteiten bewezen tijdens het congres Utrecht gaat verder in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Dat is de reden dat we haar gevraagd hebben voor de jaarlijkse conferentie van Randstad Urgent. Anouschka is inhoudelijk sterk en heeft een neus voor politieke gevoeligheden. Ze is sterk in interactie in het programma en weet politieke onderwerpen op een juiste manier te belichten. Humor gebruikt ze op de juiste momenten en ze weet de juiste snaar te raken tijdens discussies. Wat mij betreft heeft onze samenwerking zeker een vervolg.

16-03-2010
Geplaatst door: Patrick van der Voorn

Een Goededagvoorzitter met een soul.

Op 10 maart j.l. tijdens het congres "Utrecht kijkt verder" werden wij als publiek gevraagd mee
te reizen naar een schitterende zaal die de provincie Utrecht weergaf. Vol
met handgemaakte afbeeldingen van huizen, auto's, treinen, fietsen, steden,
etc. Een groot speelveld voor mooie discussies en presentaties.

Anouschka was in staat om een groot en divers podium volledig te gebruiken
(veel loopwerk), verschillende multi-media interventies te begeleiden, en
dan ook nog 4 sessies met ca. 8 sprekers uit de regionale, en lokale
politiek, en nog 2 gastsprekers, te managen. Het was een plezier om naar je
te kijken en te luisteren.

Mooi te zien hoe je eerst persoonlijk contact maakt, en daarna de discussie
in het "nu" houdt, waarna je op zoek gaat naar wat er echt speelt. En dat je
mensen aan het denken durft te zetten door je spontane interventies en
uitspraken. Daarbij heb je ook oog voor andere belanghebbenden die niet aan
de discussie deelnemen.

Mvg, je vak-collega Patrick van der Voorn

16-03-2010
Geplaatst door: Sylvia van Valen

Titanenstrijd! scholierendebat ihkv de Nationale B

"Het is nou niet dat ik voortaan elke dag wil debatteren of zoiets, maar deze keer viel het heel erg mee. In ieder geval stukken beter dan een debat van Balkenende en zijn vriendjes!"aldus een 16 jarige deelneemster aan dit debat. Een groot compliment, ook voor de alerte gespreksleider. Pak zo'n doelgroep maar eens in!

15-03-2010
Geplaatst door: Isolde Verburgt van JSO

congres: Op de rand van de toekomst: aanpak risico

Anouschka is een enthousiast en sprankelende dagvoorzitter met een leuke uitstraling! Ze is betrokken, heeft kennis van zaken en weet het debat op een frisse manier te leiden. Ik heb veel enthousiaste reacties op haar 'optreden' gekregen.

13-01-2010
Geplaatst door: P Verburg

Zonnebloem krijgt impuls van Laheij

Sinds enkele jaren is Anouschka Laheij voorzitter van de Zonnebloem regio Den Haag. Veel praten, coachen en coordineren. Leiding geven zonder macht. Dat vraagt om een creatief en geloofwaardig optreden. Met charmant ondernemerschap en warme communicatie. Dat is waar Laheij goed in is. Zij doet dit nu al meerdere jaren met verve ! Een natuurtalent. En een groot plezier om mee te werken. Een prachtige impuls voor de Zonnebloem !

19-05-2009
Geplaatst door: Björn van Roozendaal

COC EU lijsttrekkersdebat

Op 17 mei 2009 zat Anouschka het lijsttrekkersdebat van COC Nederland voor de Europese Verkiezingen voor. Anouschka heeft een paneldiscussie met acht kandidaat-Europarlementariërs zeer professioneel geleid. Op een scherpe maar vriendelijke manier zorgde Anouschka er voor dat de contrasten tussen de standpunten van de verschillende partijen duidelijk werden.

Anouschka betrokken op een prettige manier mensen uit het publiek bij de discussie. Op haar optreden hebben wij veel positieve reacties mogen ontvangen.

02-01-2009
Geplaatst door: Olaf MacDaniel

Nationale Onderwijs Congres 2008

Beste Anouschka,
Graag spreek ik mijn waardering uit voor de wijze waarop je in de discussies tijdens het SBO onderwijscongres (november 2008) als dagvoorzitter geen genoegen nam met de gebruikelijke verklaring van de matige staat van ons onderwijs: de politiek, de overheid, het tekort aan geld en de leraar die zo onderdrukt wordt door het management. Allemaal niet geheel onwaar, maar natuurlijk helemaal niet de kern van de zaak. Je dwong de sprekers en discussianten op prettige wijze kleur te bekennen; er was voor hen geen ontkomen aan! Je voorzitterschap was daarmee bekwaam, aangenaam en resultaatsvol!
Olaf McDaniel, Managing Partner bij CBE Consultants

22-12-2008
Geplaatst door: Piet Beerens

Jubuleumconcert Brassband Rijnmond

Het jubileum concert van Brassband Rijnmond in oktober 2008, met een gastoptreden van NEOS Brass, werd gepresenteerd door Anouschka. Het concert dat muzikaal een succes was werd op levendige en inspirerende wijze gepresenteerd. Anouschka gaf er blijk van dat ze zich had verdiept in de achtergrond van de uitgevoerde werken en speelde op een vakkundige en spontane wijze in op publiek, solisten en orkest. We waren hier bijzonder blij mee.

10-12-2008
Geplaatst door: Marielle van den Broek

Nationaal Onderwijs Congres

Op 19 & 20 november 2008 heeft Anouschka Laheij het Nationaal Onderwijs Congres voorgezeten. Vanaf het begin traject is Anouschka zeer betrokken geweest bij de ontwikkelingen. Tijdens het congres zelf zijn haar kwaliteiten als gespreksleider sterk naar voren gekomen. Ze heeft diverse debatten professioneel aangestuurd en daarnaast wist Anouschka goede verbindingen te leggen tussen de diverse sprekers en lezingen in het plenaire programma. De evaluaties onder de ruim 250 bezoekers van het congres lieten ook duidelijk zien dat Anouschka goed gewaardeerd wordt als dagvoorzitter/gespreksleider.
Mariëlle van den Broek, Congresmanager Nationaal Onderwijs Congres,
Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid.