á Laheij becommentarieerd

36 berichten, 4 pagina's 
16-03-2012
Geplaatst door: Edelman

Edelman Trust Barometer event 2012

Op donderdag 9 februari jongstleden presenteerden wij onze jaarlijkse Edelman Trust Barometer resultaten. Anouschka trad die dag op als gespreksleider. Met haar bruisende enthousiasme en scherpe vraagstellingen, wist zij zowel het publiek als de panelleden op het scherpst van de snede te houden en tot het einde te boeien. Het publiek bestond uit zowel Nederlandse als Engelse gasten en Anouschka sprong moeiteloos over op de beide talen. Hierbij verloor zij nooit de scherpte op het onderwerp van de discussie. Anouschka is zeer prettig om mee samen te werken, ook in de aanloop naar het event waren haar bijdragen zeer waardevol. We raden Anouschka dan ook ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een gespreksleider die verdieping meebrengt met een personal touch.

28-02-2012
Geplaatst door: Jaap van Wessel

Op 15 februari jl. is de educatieve campagne portogewoon gelanceerd. Anouschka heeft deze bijeenkomst vakkundig en enthousiast begeleid. Door haar vraagstelling en werkwijze kreeg de bijeenkomst een extra boost. In een zaal vol hulpverleners van alle verschillende diensten wist zij alle gasten van het begin tot het einde te boeien.

04-02-2011
Geplaatst door: Bart van Moorsel

Sociaaleconomisch debat SER Gelderland

Het door SER Gelderland georganiseerde Sociaaleconomisch debat op 2 februari jl in Arnhem is door de inzet van Anouschka Laheij zeer geslaagd. Door haar goede voorbereiding, haar dynamische positie tijdens het debat en de scherpe vraagstelling was het voor de ruim 170 mensen in de zaal een genoegen om naar te kijken.

28-01-2011
Geplaatst door: Corrie van Vilsteren

miniconferentie dementie

Een onafhankelijke dagvoorzitter zochten we die mensen kon uitdagen om een oprechte discussie met elkaar te hebben, die zou leiden tot concrete resultaten. Die hebben we voor 100% gevonden in Anouschka Laheij. Met haar creativiteit, fingerspitzengefühl, kennis van zaken en vaart werd de miniconferentie een zinvolle bijeenkomst met de gewenste resultaten+

20-06-2010
Geplaatst door: Vera Bergkamp

COC Roze Lijsttrekkersdebat

Op 29 mei 2010 was Anouschka gespreksleider van het roze lijsttrekkersdebat van COC Nederland voor de Tweede Kamerverkiezingen. Anouschka heeft het debat met o.a. Job Cohen, Femke Halsema, Alexander Pechtold en Rita Verdonk zeer professioneel geleid. Zij maakte duidelijk waar de verschillen in standpunten zatten tussen de politieke partijen. En dat was soms best lastig bij deze kopstukken. Ze vroeg goed door op het juiste moment. Op haar optreden hebben wij veel positieve reacties mogen ontvangen.

03-06-2010
Geplaatst door: Hanneke Hoorneman

Anouschka heeft haar kwaliteiten bewezen tijdens het congres Utrecht gaat verder in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Dat is de reden dat we haar gevraagd hebben voor de jaarlijkse conferentie van Randstad Urgent. Anouschka is inhoudelijk sterk en heeft een neus voor politieke gevoeligheden. Ze is sterk in interactie in het programma en weet politieke onderwerpen op een juiste manier te belichten. Humor gebruikt ze op de juiste momenten en ze weet de juiste snaar te raken tijdens discussies. Wat mij betreft heeft onze samenwerking zeker een vervolg.

16-03-2010
Geplaatst door: Patrick van der Voorn

Een Goededagvoorzitter met een soul.

Op 10 maart j.l. tijdens het congres "Utrecht kijkt verder" werden wij als publiek gevraagd mee
te reizen naar een schitterende zaal die de provincie Utrecht weergaf. Vol
met handgemaakte afbeeldingen van huizen, auto's, treinen, fietsen, steden,
etc. Een groot speelveld voor mooie discussies en presentaties.

Anouschka was in staat om een groot en divers podium volledig te gebruiken
(veel loopwerk), verschillende multi-media interventies te begeleiden, en
dan ook nog 4 sessies met ca. 8 sprekers uit de regionale, en lokale
politiek, en nog 2 gastsprekers, te managen. Het was een plezier om naar je
te kijken en te luisteren.

Mooi te zien hoe je eerst persoonlijk contact maakt, en daarna de discussie
in het "nu" houdt, waarna je op zoek gaat naar wat er echt speelt. En dat je
mensen aan het denken durft te zetten door je spontane interventies en
uitspraken. Daarbij heb je ook oog voor andere belanghebbenden die niet aan
de discussie deelnemen.

Mvg, je vak-collega Patrick van der Voorn

16-03-2010
Geplaatst door: Sylvia van Valen

Titanenstrijd! scholierendebat ihkv de Nationale B

"Het is nou niet dat ik voortaan elke dag wil debatteren of zoiets, maar deze keer viel het heel erg mee. In ieder geval stukken beter dan een debat van Balkenende en zijn vriendjes!"aldus een 16 jarige deelneemster aan dit debat. Een groot compliment, ook voor de alerte gespreksleider. Pak zo'n doelgroep maar eens in!

15-03-2010
Geplaatst door: Isolde Verburgt van JSO

congres: Op de rand van de toekomst: aanpak risico

Anouschka is een enthousiast en sprankelende dagvoorzitter met een leuke uitstraling! Ze is betrokken, heeft kennis van zaken en weet het debat op een frisse manier te leiden. Ik heb veel enthousiaste reacties op haar 'optreden' gekregen.

13-01-2010
Geplaatst door: P Verburg

Zonnebloem krijgt impuls van Laheij

Sinds enkele jaren is Anouschka Laheij voorzitter van de Zonnebloem regio Den Haag. Veel praten, coachen en coordineren. Leiding geven zonder macht. Dat vraagt om een creatief en geloofwaardig optreden. Met charmant ondernemerschap en warme communicatie. Dat is waar Laheij goed in is. Zij doet dit nu al meerdere jaren met verve ! Een natuurtalent. En een groot plezier om mee te werken. Een prachtige impuls voor de Zonnebloem !