á Laheij becommentarieerd

36 berichten, 4 pagina's 
10-10-2012
Geplaatst door: Rotterdam School of Management

Congres Regels, Compliance en Toezicht

Anouschka Laheij is de dagvoorzitter geweest op ons symposium Regels, Compliance en Toezicht op 4 oktober 2012. Zij was prima voorbereid en wist in dit specifieke onderwerp heel gevat en fris in te spelen op de verscheidenheid aan thema's die voorbij kwamen. Mede dankzij haar inbreng is dit symposium een succes geworden.

Martin de Bree
Rotterdam School of Management Erasmus University

05-10-2012
Geplaatst door: Google Enterprise

Atmosphere on tour

Mede dankzij Anouschka hebben wij een fantastisch event gehad. De voorbereiding met Anouschka was heel gedegen, dat merk je goed terug op de dag zelf. Zij fungeert als brug tussen de opdrachtgever en het publiek en zorgt er continu voor dat de boodschap goed bij het publiek terecht komt. Anouschka is een echte aanrader!

Flora Wong, Google Enterprise

01-10-2012
Geplaatst door: Wim van de Gejin

Congres Fresh Corridor

Op 27 september 2012 vond in Rotterdam het congres Fresh Corridor plaats, met als dagvoorzitter en gespreksleider Anouschka Laheij. Sprekers onder meer Minister Maxime Verhagen, Hans Smits, president directeur Havenbedrijf Rotterdam, gasten aan tafel vooraanstaande van ondernemers uit de haven en de Greenport, bestuurders van Provincie, sectororganisaties en EU. Ongeveer 250 deelnemers, voornamelijk ondernemers uit de haven en de Greenport.

Een zeer geslaagd congres, in de woorden van Anouschka 'misschien het meest complexe dat ik heb gedaan', door de veelkoppige boodschap, vele betrokken partijen en innovatieve vorm met een verbindend 3D beeldverhaal.

Anouschka heeft het als dagvoorzitter uitstekend gedaan, met veel positieve reacties. Met voldoende inhoud, focus op het proces, oog op de klok en aandacht voor de zaal.

Snel van begrip, in een voor haar geheel nieuw veld. Zonder meer complimenten. Met 1 welgemeend advies voor Anouschka: Zorg dat de opdrachtgever tijdig de tijd neemt om de inhoud over te dragen, ook als die vindt dat het nog wel kan wachten. Dat is beter voor het hartritme en de nachtrust. Jij weet hoe snel je informatie opneemt om de dag met succes te kunnen leiden. De opdrachtgever weet dat pas achteraf. Niettemin en bovenal: chapeau.

18-07-2012
Geplaatst door: Sylvia van der Tuin

Intermediair Arbeidsmarkt Event juni 2012

Anouschka is dagvoorzitter geweest voor het Intermediair Arbeidsmarkt event op dinsdag 5 juni 2012.
Mede dankzij haar is de middag een daverend succes gebleken. Met veel enthousiasme en met kennis van zaken wist zij de dag in goede banen te leiden. Door de juiste vragen te stellen kwam interactie/reactie op gang. In de voorbereiding op het event was Anouschka een prettig sparringpartner. Zij wist goede ideeen aan te dragen om de interactie met het publiek te stimuleren.

07-05-2012
Geplaatst door: Harald Bresser

RAI Vereniging Mobiliteitsdiner

Op maandag 19 maart vond voor de elfde keer ons jaarlijkse Mobiliteitsdiner plaats. Dit jaar wilden we meer discussie, meer gebruik maken van de in de zaal aanwezige kennis. Anouschka Laheij modereerde de avond en deed dat op een zeer prettige en professionele manier. De gewilde verandering is gelukt, zeker ook door de inzet en gedrevenheid waarmee Anouschka de discussies leidde. Ter zake kundig, gedecideerd en af en toe doorspeend met humor werden onze gasten 'uitgehoord' en naar hun mening gevraagd. Een geslaagde verandering en zeker voor herhaling vatbaar!

27-04-2012
Geplaatst door: Manou Lourens

Conference Day EFR-Business Week 2012

De Conference Day, de congresdag van de 28ste EFR-Business Week, vond plaats op 4 april 2012. Deze dag biedt al jarenlang een platform waar 70 studenten en 20 toonaangevende gasten uit binnen- en buitenland met elkaar in discussie treden. De Conference Day wordt gekenmerkt door haar informele en interactieve karakter en dit vraagt om een nieuwsgierige dagvoorzitter met kennis van zaken. Deze kwaliteiten bezit Anouschka Laheij zeker! Anouschka was betrokken vanaf het eerste moment van onze samenwerking en haar enthousiasme werkte zeer aanstekelijk. De Conference Day werd geopend met de Round Table Conversations, waarbij Anouschka rondliep om de ronde tafel discussies goed te kunnen volgen. Achteraf stelde ze zowel de studenten als de genodigden gerichte vragen en zoals een goede dagvoorzitter betaamt, kon ze de antwoorden van deze personen perfect samenvatten. De diverse persoonlijkheden van de sprekers kwamen goed naar voren, door de manier waarop Anouschka hen introduceerde. Ze liet blijken zich te hebben verdiept in hun levensverhaal en hierdoor stelde ze de sprekers goed op hun gemak. Gedurende de paneldiscussie was Anouschka vriendelijk maar oplettend en stelde prikkelende vragen. Hierdoor verliep de discussie vlekkeloos en kreeg de zaal ook antwoorden te horen die niet zo voor de hand liggend waren. De vragen en antwoorden van studenten werden door Anouschka moeiteloos opgenomen binnen de discussie, waardoor de paneldiscussie interessant bleef tot aan de laatste minuut. Kort gezegd, een geweldige dag die door Anouschka Laheij op een natuurlijke en professionele manier in goede banen werd geleid! Nogmaals hartelijk bedankt voor je inzet en de fijne samenwerking!

16-03-2012
Geplaatst door: Edelman

Edelman Trust Barometer event 2012

Op donderdag 9 februari jongstleden presenteerden wij onze jaarlijkse Edelman Trust Barometer resultaten. Anouschka trad die dag op als gespreksleider. Met haar bruisende enthousiasme en scherpe vraagstellingen, wist zij zowel het publiek als de panelleden op het scherpst van de snede te houden en tot het einde te boeien. Het publiek bestond uit zowel Nederlandse als Engelse gasten en Anouschka sprong moeiteloos over op de beide talen. Hierbij verloor zij nooit de scherpte op het onderwerp van de discussie. Anouschka is zeer prettig om mee samen te werken, ook in de aanloop naar het event waren haar bijdragen zeer waardevol. We raden Anouschka dan ook ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een gespreksleider die verdieping meebrengt met een personal touch.

28-02-2012
Geplaatst door: Jaap van Wessel

Op 15 februari jl. is de educatieve campagne portogewoon gelanceerd. Anouschka heeft deze bijeenkomst vakkundig en enthousiast begeleid. Door haar vraagstelling en werkwijze kreeg de bijeenkomst een extra boost. In een zaal vol hulpverleners van alle verschillende diensten wist zij alle gasten van het begin tot het einde te boeien.

04-02-2011
Geplaatst door: Bart van Moorsel

Sociaaleconomisch debat SER Gelderland

Het door SER Gelderland georganiseerde Sociaaleconomisch debat op 2 februari jl in Arnhem is door de inzet van Anouschka Laheij zeer geslaagd. Door haar goede voorbereiding, haar dynamische positie tijdens het debat en de scherpe vraagstelling was het voor de ruim 170 mensen in de zaal een genoegen om naar te kijken.

28-01-2011
Geplaatst door: Corrie van Vilsteren

miniconferentie dementie

Een onafhankelijke dagvoorzitter zochten we die mensen kon uitdagen om een oprechte discussie met elkaar te hebben, die zou leiden tot concrete resultaten. Die hebben we voor 100% gevonden in Anouschka Laheij. Met haar creativiteit, fingerspitzengefühl, kennis van zaken en vaart werd de miniconferentie een zinvolle bijeenkomst met de gewenste resultaten+